perjantai 28. lokakuuta 2011

Mango-juustokakku




200 g Divestivekeksejä
75 g Voita

200g Maustamatonta tuorejuustoa
2 dl Kermaa
500 g Rahkaa
2 tlk Säilykemagoa
7 Liivatelehteä
Sokeria maun mukaan

Koristeeksi esim. ananskirsikoita

Vuoraa 26 cm irtoreunavuoka leivinpaperilla. Murskaa keksit, sulata voi ja sekoita massaksi. Painele vuuan pohjalle.

Laita 4 kpl liivatteita likoamaan kylmään veteen. Kaada tehosekoittimeen säilykemangot, säästä toisen tölkin liemi erilleen. Aja tasaiseksi soseeksi. Vaahdota kerma. Sekoita tasaiseki tuorejuuston ja rahkan kanssa. Ota mangososeesta reilu 3 dl kiillettä varten syrjään, sekoita loput "taikinaan". Kiehauta tilkka magonlientä ja liota liivatteet siihen. Sekoita massaan kokoajan vatkaten. Kaada seos vuokaan ja anna hyytyä muutama tunti.

Valmista kiille. Laita 3 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen noin 10 minuutiksi. Kiehauta tilkka mangolientä ja liota liivatteet siihen. Sekoita mangososeeseen. Levitä kiille kakulle. Anna hyytyä mielellään yön yli. Irrota kakku vuuasta veitsen avulla. Voit halutessasi koristella ananaskirsikoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti