maanantai 31. lokakuuta 2011
Valkosuklaa-Mansikkakakku
150 g Dominokeksejä
70 g Voita
500 g Rahkaa
3 dl Kermaa
200 g Mansikkacrisp -valkosuklaata
7 mansikkaa soseutettuna
4 liivatelehteä
(sokeria maun mukaan)
Koristeet kermaa ja valkosuklaata
Vuoraa 24 cm irtoreunavuoka leivinpaperilla. Murskaa keksit, sulata voi ja sekoita massaksi. Painele vuuan pohjalle.
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Kaada tehosekoittimeen mansikat sekä tilkka vettä ja sokeria. Aja tasaiseksi soseeksi. Vaahdota kerma. Sekoita tasaiseki rahkan kanssa. Sekoita joukkoon mansikkasose. Sulata valkosuklaa ja vatkaa joukkoon. Kiehauta tilkka vettä ja liota liivatteet siihen. Sekoita massaan kokoajan vatkaten. Kaada seos vuokaan ja anna hyytyä mielellään yön yli.
Irrota kakku vuuasta veitsen avulla. Koristele kermalla (ruusut ja reuna) ja valkosuklaalla (lehdet) ja hopeakuulilla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti