perjantai 4. marraskuuta 2011

Kolmen suklaan juustokakku






1,5 pötköä Dominokeksejä
60 g Voita

400 g Philadelphia tuorejuustoa
6 dl Kuohukermaa
9 kpl Liivatelehteä
3dl vettä
130 g Valkosuklaata
130 g Maitosuklaata
130 g Tummaa suklaata

Pinnalle

Parrot's Yogo & Choko Mix suklaarakeita
70 g Tummaa suklaata

Vuoraa 24 cm irtoreunavuoka leivinpaperilla. Murskaa keksit, sulata voi ja sekoita massaksi. Painele vuoan pohjalle.

Laita 3 liivatetta likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma. Sekoita tasaiseksi tuorejuuston kanssa. Jaa massa kolmeen yhtäsuureen osaan, voit tarvittaessa käyttää apuna keittiövaakaa. Laita kaksi osaa jääkaappiin odottamaan. Sulata tumma suklaa mikrossa miedolla teholla ja sekoita 1/3 massaan tasaisesti vatkaten. Kiehauta 1 dl vettä ja liota siihen liivatteet. Anna hyytä noin 15 min jääkaapissa ennen seuraavaa kerrosta.

Valmista seuraavaksi keskikerros maitosuklaasta ja päällimmäinen valkosuklaasta menettelemällä samoin kuin pohjimmaisen täytteen kanssa. Anna kakun hyytyä yön yli jääkaapissa.

Koristele kakku Yogo & Choko rakeilla. Sulata 70 g tummaa suklaata ja pursota sittä "ristikko" kakun päälle. Voit käyttää apteekista saatavaa lääkeruuttaa. Irrota vuoasta ja tarjoile kylmänä. Njam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti