lauantai 17. joulukuuta 2011

Minttusuklaamoussekakku





2 pötköä Minttidomino keksejä
75 g voita

4 munaa
1 dl Sokeria
2 prk Flora vispiä
400 g Philadelphia juustoa
300 g Minttukrokanttisuklaata
200g Taloussuklaata
8 kpl Liivatelehtiä

Vuoraa 26 cm irtoreunavuoka leivinpaperilla. Murskaa noin 3/4 kekseistä ja sulata voi. Sekoita keskenään ja painele vuuan pohjalle. Laita 4 kpl liivatetta kylmään veteen likoamaan. Vatkaa 1 prk Flora vispiä vaahdoksi. Sekoita joukkoon 200 g tuorejuustoa. Sulata 3/4 tummasta suklaasta mikrossa, säästä osa koristeluun. Vatkaa 2 munaa ja 0,5 dl sokeria kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa sula suklaa tuorejuusto-kermaseokseen. Sekoittele muna-vaahto joukkoon lusikalla. Kiehtauta tippa vettä ja sulata liivatteet siihen. Sekoita vatkaten joukkoon. Kaada täyte kakkupohjalle ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään pari tuntia. Muskaa loput dominot ja ripottele täytteen päälle.

Valmista toinen kerros samalla lailla, mutta käytä tällä kertaa minttu krokanttisuklaata. Sitä voi laittaa enemmän, 300 g. Irrota hyytynyt kakku vuuasta ja koristele sulalla suklaalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti